X


Sådan bruger du IBLCE’s onlinesystem (Danish)

IBLCE’s Online Systems (Danish)

IBLCE’s onlineakkrediteringsstyringssystem er en sikker, webbaseret database, som leveres af Clarus/Brightlink.

IBLCE’s onlineakkrediteringsstyringssystem kan bruges til at:

 • Se dit id-nummer, certificeringsstatus og IBCLC-udløbsdato
 • Ansøge om IBCLC-eksamen og se dine eksamensresultater
 • Ansøge om recertificering ved CERP-point (Continuing Education Recognition Points)

Du kan finde loginsiden til IBLCE’s akkrediteringsstyringssystem her. Du kan også klikke på linket “Account Login” (Kontologin) øverst til højre på IBCLC-kommissionens websted.

Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome på en computer til at tilgå siden i stedet for en bærbar enhed for den bedste brugeroplevelse.

IBLCE’s akkrediteringsstyringssystem er på nuværende tidspunkt tilgængeligt på engelsk, tysk og spansk. Det vil blive gjort tilgængeligt på alle IBLCE-sprog i fremtiden.

Sådan tilgår du din konto

Hvis du allerede er IBCLC’er, har taget IBCLC-eksamenen eller har været registreret tidligere, har du allerede en konto. Undlad venligst at oprette en ny konto!

Du kan finde loginsiden til IBLCE’s akkrediteringsstyringssystem her.

1. Hvordan finder jeg mit brugernavn?

Din brugernavn er den primære e-mailadresse, du har registreret i vores system. Det er den e-mail, du indtastede, da du ansøgte om IBCLC-eksamenen, og som du modtager information fra IBLCE på.

Hvis du ikke kan huske, hvilken e-mailadresse du brugte, eller hvis du ved, at du har ændret e-mailadresse siden dit sidste login, bedes du kontakte dit regionale IBLCE-kontor.

2. Jeg er IBCLC’er eller har taget IBCLC-eksamenen, men jeg har aldrig logget ind på min konto. Hvordan logger jeg ind?

Hvis du aldrig har logget ind på din konto, skal du nulstille din adgangskode første gang, du prøver at logge ind.

Gå til IBLCE’s onlineakkrediteringsstyringssystem og klik på “Reset Password” (nulstil adgangskode).

Indtast derefter din primære e-mailadresse og klik på “Reset Password”.

Du burde modtage en e-mail med et link til kontogendannelse, hvor du kan ændre din adgangskode. Det kan være, at du er nødt til at kopiere linket fra e-mailen og indsætte det i din browser.

Linket tager dig til en side, hvor du kan nulstille din adgangskode ved at indtaste en ny adgangskode to gange og derefter klikke på “Change Password and Login” (ændr adgangskode og login).

Hvis du har problemer med at få adgang til din konto, bedes du kontakte dit regionale IBLCE-kontor.

3. Jeg har ikke en konto. Hvordan kan jeg oprette en?

Hvis du er en IBCLC eller har tilmeldt dig en IBCLC-eksamen, har du en konto – også selvom du aldrig har logget ind. Se venligst ovenfor for at lære mere om, hvordan du får adgang til din konto.

Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en ved at gå til login-siden her, klikke på “Create New Profile” (Opret ny profil) og besvare spørgsmålene for at færdiggøre din profil.

4. Hvordan ændrer jeg den e-mailadresse, der er forbundet med min IBLCE-konto?

For at opdatere din e-mailadresse skal du logge ind på IBLCEs online legitimationsadministrationssystem med den e-mail, du har registreret hos IBLCE.

Når du er logget ind, vil du se din e-mailadresse øverst til højre. Klik på denne for en dropdown menu. Vælg “Profile” (Profil) og derefter “Update Profile” (Opdater profil). Så kan du ændre din e-mailadresse til den adresse, der er bedst til at modtage IBLCE-e-mail.

Lad være med at oprette en ny konto, hvis du allerede har en! Hvis du har brug for at nulstille din adgangskode, kan du se, hvordan du gør det i FAQ ovenfor: ”Jeg er en IBCLC eller har været til IBCLC-eksamen, men jeg har aldrig logget ind på min konto. Hvordan logger jeg ind?”

5. Hvordan opdaterer jeg min postadresse i det online legitimationsstyringssystem?

Start med at logge ind på IBLCEs online legitimationsadministrationssystem med den e-mail, du har registreret hos IBLCE.

Når du er logget ind, vil du se din e-mailadresse øverst til højre. Klik på denne for en dropdown menu. Vælg ‘Profile’ (Profil).

Derefter kan du gennemgå dine kontaktoplysninger ved at klikke på Update Profile’ (Opdater profil) øverst til venstre (under din e-mailadresse). Derefter kan du foretage ændringer efter behov og klikke på ‘Save Changes’ (Gem ændringer).

Lad være med at oprette en ny konto, hvis du allerede har en! Hvis du har brug for at nulstille din adgangskode, kan du se, hvordan du gør det i FAQ ovenfor: ‘Jeg er en IBCLC eller har været til IBCLC-eksamen, men jeg har aldrig logget ind på min konto. Hvordan logger jeg ind?’

Sådan finder du vigtige oplysninger om din IBCLC-akkreditering på din konto

Mine Oplysninger

Når du er logget ind på din konto, kan du finde dine basisoplysninger om IBCLC-akkreditering under “My Credentials”-fanen (mine oplysninger) på din konto. Du finder “My Credentials” i menuen i venstre side, som vises her.

Inde under “My Credentials”-fanen finder du følgende oplysninger:

“Credential”“Credential #”“Effective Date”“Expiration Date”“Status”“Valid”“Action”
AkkrediteringAkkrediterings-nr.IkrafttrædelsesdatoUdløbsdatoStatusGyldigHandling
IBCLCDette er dit IBCLC-nummer (tidligere L-nummer)Datoen for din første certificering*    Datoen for udløb af din IBCLC-akkrediteringHvis du er certificeret på nuværende tidspunkt, vil der stå “Certified” (certificeret)Hvis du er certificeret på nuværende tidspunkt, vil der stå et grønt flueben her 

Kontrol af din ansøgningsstatus

1. Hvordan kan jeg se status for min ansøgning til eksamenen?

Du kan se status for din ansøgning ved at logge ind på din konto via IBLCE’s online akkrediteringssystem

Hvis din status ikke er blevet bekræftet, vil du se en meddelelse med yderligere information på din side. Vent venligst på en e-mail fra personalet. Der kan stilles krav om yderligere information eller dokumentation. 

Hvis du ikke kan se en meddelelse, når du logger ind, kan du kontrollere status for din ansøgning ved at klikke på “My Exam Applications” (mine eksamensansøgninger) i sidebjælken (ses her).

Hvis status for din eksamen er “pending results” (afventer resultater) eller “confirmed” (bekræftet), er der ikke mere, du behøver at gøre lige nu. Vi sender dig en e-mail med autorisation til eksamen, når du har mulighed for at planlægge en tid til eksamen.

2. Hvordan kan jeg kontrollere status for min gencertificeringsansøgning via CERP’er?

Du kan se status for din ansøgning ved at logge ind på din konto via IBLCE online legitimationsstyringssystem.

Når du er logget ind, vil du se menuen afbilledet her. Gå til “My Credentials” (Mine legitimationsoplysninger), hvor du kan bekræfte, om din ansøgning er komplet, ved at tjekke udløbsdatoen på din certificering.

Hvis din ansøgning blev accepteret, vil din udløbsdato være flyttet ud fem år. Hvis ansøgningen er komplet, er der ikke mere at gøre for dig på nuværende tidspunkt.

Hvis udløbsdatoen ikke har ændret sig, så vent venligst på en e-mail fra personalet. Yderligere oplysninger eller dokumentation kan være påkrævet.

3. Hvordan kan jeg se min genindsættelse af CERPs ansøgningsstatus?

Du kan se status for din ansøgning ved at logge ind på din konto gennem IBLCE’s online legitimationsstyringssystem.
Hvis din ansøgning ikke er blevet bekræftet, vil du se en meddelelse med yderligere information på din hjemmeside. Vent venligst på en e-mail fra personalet. Yderligere oplysninger eller dokumentation kan være påkrævet.

Hvis meddelelsen på din konto er “Din genindsættelsesansøgning er blevet forhåndsgodkendt”, så er der ikke mere at gøre for dig på nuværende tidspunkt. For kandidater, der ansøgte om genindsættelse af CERP’er i 2023, træder din IBCLC-legitimationsoplysninger i kraft den 1. januar 2024.

4. Hvordan kan jeg se/udskrive en kvittering af min betaling?

Du kan tilgå din kvittering ved at logge ind på din konto via IBLCE’s online akkrediteringssystem

Når du er logget ind, skal du klikke ind på “My Purchases” (mine indkøb). Find den betaling, du gerne vil se kvitteringen for, og klik på “View” (vis) ved siden af pågældende betaling. Du kan også udskrive en kopi af dette skærmbillede.

Sådan ser du dine IBCLC-eksamensresultater

1. Hvordan kan jeg se mine resultater fra IBCLC-eksamenen?

Når du er logget ind på din konto, kan du se dine eksamensresultater under “Exam Results” (eksamensresultater).

Du kan se dine eksamensresultater på siden “Exam Results”. Der vil stå enten:

 • “Result: Pass” (resultat: Bestået)
 • Eller “Result: Fail” (resultat: Ikke bestået).

Hvis du har bestået, kan du også se dine IBCLC-akkrediteringsoplysninger på “My Credentials”-siden. Læs mere her.

2. Hvordan kan jeg se jeg min resultatrapport?

Når du er logget ind på din konto, kan du finde din resultatrapport under “Score Reports” (resultatrapport).

Når du står på “Score Reports”-siden, kan du klikke på den relevante eksamensadministration for at se din fulde scorerapport.

Som en hjælp til forstå din engelsksprogede resultatrapport, kan du finde en tom rapportskabelon oversat til dansk her:

Hvis du er bestået, kan du også se dine IBCLC-akkrediteringsoplysninger på “My Credentials”-siden. Læs mere her.

Gennemførelse af IBCLC Efteruddannelse – Egenevaluering

Egenevalueringen er for øjeblikket tilgængelig online for IBCLC’ere, som skal recertificeres i 2023 via dashboardet Efteruddannelse – Egenevaluering. IBCLC’er, der skal gencertificeres i 2024-2026, vil have adgang ved udgangen af marts 2023. Hvis du er IBCLC’er, oprettes der en konto til dig, når du det er din tur til at foretage egenevalueringen. Læse mere om recertificering her.

Hvis du mener, du allerede har en konto og ikke er sikker på, hvordan du kommer ind på den, kan du kontakte iblce@iblce.org.

1. Modtager jeg en godkendelse til Efteruddannelse – Egenevaluering?

Du modtager en e-mail med en bekræftelse af, at du er kvalificeret til at tage Efteruddannelse – Egenevaluering, når du har tilmeldt dig egenevalueringen. Du skal ikke bruge denne e-mail for at kunne gennemføre egenevalueringen. Du kan gennemføre egenevalueringen på et hvilket som helst tidspunkt efter tilmelding.

2. Hvordan logger jeg ind på dashboardet Efteruddannelse – Egenevaluering?

Du modtager en e-mail med login-oplysninger til dashboardet Efteruddannelse – Egenevaluering. Denne e-mail indeholder et link til nulstilling af dit password, så du kan komme ind på din konto.

Når du har oprettet din konto, kan du logge ind her.

E-mailen sendes til den e-mailadresse, som IBLCE har registret på dig. Hvis du ikke er sikker på, hvilken e-mail du har brugt, eller hvis du har fået ny e-mail, så bedes du kontakte dit lokale IBLCE-kontor.

3. Hvordan nulstiller jeg mit password til dashboardet Efteruddannelse – Egenevaluering?

Gå til dashboardet Efteruddannelse – Egenevaluering og klik på “Forgot your password?” (Har du glemt dit password?) Derefter skriver du den e-mailadresse, som er registreret hos IBLCE, klik ”Reset” (Nulstil). Du vil nu modtage en e-mail med et link til nulstilling af password.

4. Hvordan åbner jeg Efteruddannelse – Egenevaluering?

Læs mere om dashboardet Efteruddannelse – Egenevaluering her. (Se ovenfor, hvordan du logger ind).

Når du er logget ind, kan du ændre hjemmesidens sprog øverst til højre, hvis det ønskes.

Klik på “Assessment” (Evaluering) for at finde CE-selvvurderingen. Hvis du har brug for at få adgang til CE-selvvurderingen på et andet sprog, bedes du kontakte den IBLCE-region, der betjener dig.

Du skal ikke fortsætte, før du er klar til at gennemføre den to timer lange Efteruddannelse – Egenevaluering. Du kan altid logge ind igen og fortsætte.

Klik på “Launch” (Start), når du er klar.

Du har nu startet Efteruddannelse – Egenevaluering. Du har nu to timer til at færdiggøre egenevalueringen. Læs vejledningen, og klik ”Next” (Næste) for at færdiggøre egenevalueringen.

5. Hvad er systemkravene for at tage Efteruddannelse – Egenevaluering?

Mindstekrav for ExamStudio Web Delivery-systemet

Understøttede internetbrowsere

 • *Google Chrome version 100 eller nyere på Windows 8.1 eller nyere, Mac OS X 10.9 eller nyere (Mavericks), Chrome OS, Apple iOS
 • Microsoft Edge på Windows 10
 • Mozilla Firefox version 100 eller nyere på Windows 8.1 eller nyere eller Mac OS X 10.9 eller nyere
 • Safari på Mac OS X 10.10 eller nyere (Yosemite)

* Anbefalet

Hardware

Windows

 • x86 eller x64 (support af 64-bit-tilstand kun til Internet Explorer) 1,6-GHz (gigahertz) eller større processor; 512MB RAM

Mac

 • Intel Core Duo 1,83-GHz (gigahertz) eller større processor; 512MB RAM

iPad Air, Android-tablets (f.eks. Samsung Galaxy Tab S4) og Chromebooks

Yderligere indstillinger

 • Skærmopløsning: mindst 1280 x 720
6. Hvordan kan jeg se min individuelle udviklingsplan?

Log ind på dashboardet Efteruddannelse – Egenevaluering her. (Se ovenfor, hvordan du logger ind).

Klik på ”Past Exams” (Tidligere eksamener) i øverste menubjælke.

Her kan du se den egenevaluering, du har gennemført samt datoen herfor. Klik på ”Score Report” (Resultat) for at se din individuelle udviklingsplan.

Du kan gemme din individuelle udviklingsplan ved enten at printe den eller gemme den som pdf.

7. Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har brug for support?

Kontakt dit lokale IBLCE-kontor, hvis du har spørgsmål.