X


Testcenter og pop-up webstedsnetværk

(Test Centre and Pop-up Site Network — Danish)

Hvis du allerede har ansøgt IBCLC-undersøgelse administrationen i september 2023, vi giver dig yderligere oplysninger om placeringer af testcentre. Denne side opdateres, indtil undersøgelsen begynder i september for at holde dig informeret.

Testcenter Globalt netværk

Gennem IBLCEs testleverandør har IBCLC-undersøgelseskandidater adgang til et af de største globale testnetværk. Hvis du vil se placeringer af testcentre, skal du besøge Prometric-webstedet for at søge efter din foretrukne placering. Planlægning af en aftale på et teststed finder sted i juli / august til september 2023-eksamen. Prometric giver også information relateret til lukning af testcentre.

Yderligere ”Pop-up Site” Steder

I regionale eller geografiske områder, hvor der ikke er noget testcenter, eller der er begrænset kapacitet til testcenter, afhængig af IBCLC-kandidatvolumen, vi arbejder på at facilitere yderligere placeringer kendt som “Pop-up-steder”.

Baseret på tendenser i de seneste kandidatdata nedenfor er en liste over pop-up-websteder, som IBLCE har anmodet om til september 2023-eksamen. Bemærk venligst: det er muligt, at et eller flere af disse websteder muligvis ikke i sidste ende vil være tilgængelige. Hvis de er tilgængelige, accepterer de muligvis ikke planlægning indtil slutningen af juli eller august.

Bemærk venligst, at disse muligheder er for 2023 eksamenskandidater.

Find pop-up-lokaliteter, der er anmodet om til september 2023-eksamensadministrationen her