X


Testni center in mreža pojavnih spletnih mest

(Test Centre and Pop-up Site Network — Slovenian)

Če ste se že prijavili za prijavo na izpit za IBCLC septembra 2023, posredujemo vam dodatne informacije o lokacijah testnega centra. Ta stran bo posodobljena do začetka izpita septembra, da boste obveščeni.

Globalno omrežje testnega centra

Preko preizkuševalnega prodajalca IBLCE imajo kandidati za izpit IBCLC dostop do enega največjih svetovnih mrež za testiranje. Če si želite ogledati lokacije preskusnih centrov, obiščite spletno mesto Prometric in poiščite želeno lokacijo. Načrtovanje sestanka na mestu testiranja bo julija / avgusta za izpit septembra 2023. Prometric ponuja tudi informacije v zvezi z zaprtji preskusnih centrov.

Dodatne “Pop-up strani» Lokacije

Regionalnih ali geografskih območjih, kjer ni test center ali pa je omejen test center sposobnost, odvisna od obsega kandidatke IBCLC, prizadevamo si olajšati dodatne lokacije, znane kot “pop-up strani.”

Na podlagi trendov v zadnjih podatkih kandidatk spodaj je seznam z pop-up strani, ki je IBLCE zahteva za preiskavo september 2023. Upoštevajte: možno je da eno ali več teh mest na koncu ne bo na voljo. Če so na voljo, lahko tudi ne sprejmejo voznih redov do konca julija ali avgusta.

Upoštevajte, da so te možnosti oblikoval za kandidate za izpit 2023.

Tu poiščite mesta s pojavnimi spletnimi mesti, zahtevana za upravo za izpit septembra 2023