X


Testcentrum en pop-up sitenetwerk

(Test Centre and Pop-up Site Network — Dutch)

Als u zich al hebt aangemeld de IBCLC-examenadministratie van september 2023, wij geven u aanvullende informatie over locaties van testcentra. Deze pagina wordt tot het begin van het examen in september bijgewerkt om u op de hoogte te houden.

Test Center Wereldwijd netwerk

Via de testleverancier van IBLCE hebben IBCLC-examenkandidaten toegang tot een van de grootste wereldwijde testnetwerken. Om locaties van testcentra te zien, gaat u naar de Prometric-website om naar uw voorkeurslocatie te zoeken. Afspraak maken op een testlocatie vindt plaats in juli / augustus voor het examen van september 2023. Prometric biedt ook informatie met betrekking tot het sluiten van testcentra.

Aanvullende “pop-upsite” -locaties

Voor regionale of geografische gebieden waar er geen testcentrum is of waar de capaciteit van het testcentrum beperkt is, afhankelijk van het IBCLC-kandidaatvolume, we werken eraan om extra locaties mogelijk te maken die bekend staan als “Pop-up Sites”.

Op basis van trends in recente gegevens van kandidaten vindt u hieronder een lijst met pop-upsites die de IBLCE heeft aangevraagd voor het examen van september 2023. Let op: het is mogelijk dat een of meer van deze sites uiteindelijk niet beschikbaar zijn. Indien beschikbaar, accepteren ze mogelijk ook geen planning tot eind juli of augustus.

Let op deze opties zijn voor examenkandidaten 2023..

Vind hier pop-uplocaties die zijn aangevraagd voor de examenadministratie van september 2023