X


Ispitni centar i „pop-up sites“ mreža

(Test Centre and Pop-up Site Network — Croatian)

Ako ste se već prijavili za ispitnu administraciju IBCLC u rujnu 2023. godine, pružamo vam pruža dodatne informacije o lokacijama ispitnih centara. Ova će se stranica ažurirati sve dok ispit ne započne u rujnu kako bismo vas obavještavali.

Globalna mreža ispitnog centra

Putem IBLCE-ovog dobavljača testiranja, kandidati za IBCLC ispit imaju pristup jednoj od najvećih globalnih mreža za testiranje. Da biste vidjeli lokacije centara za testiranje, posjetite web mjesto Prometric i potražite svoje željeno mjesto. Zakazivanje sastanka na mjestu testiranja održat će se u srpnju / kolovozu za ispit u rujnu 2023. godine. Prometric također pruža informacije povezane s zatvaranjem ispitnih centara.

Dodatne lokacije „pop-up sites“

Za regionalna ili zemljopisna područja u kojima ne postoji ispitni centar ili je ograničen kapacitet ispitnog centra, ovisno o količini kandidata za IBCLC, radimo na omogućavanju dodatnih lokacija poznatih kao „pop-up sites“.

Na temelju trendova u nedavnim podacima o kandidatima u nastavku je popis skočnih mjesta koja je IBLCE zatražio za ispit u rujnu 2023. godine. Imajte na umu: moguće je da jedno ili više od ovih mjesta u konačnici neće biti dostupno. Ako su dostupni, možda neće prihvatiti zakazivanje do kraja srpnja ili kolovoza.

Imajte na umu da su ove opcije za kandidata 2023 ispita.

Ovdje pronađite tražene lokacije skočnih prozora potrebne za administraciju ispita u rujnu 2023. godine