X


Slovenščina (Slovenian) IBCLC Logo

Mednarodna izpitna komisija za svetovalce za laktacijo IBLCE z veseljem sporoča, da je na voljo poseben logotip za svetovalce za laktacijo in dojenje IBCLC! Logotip predstavlja pomembno vlogo svetovalcev IBCLC v doječih družinah, zato so v njem upodobljene tri osebe, hkrati pa tudi globalni pomen svetovalcev IBCLC. Logotip lahko uporabljate na poslovnih vizitkah, spletni strani in drugem promocijskem gradivu.

Kaj je dovoljeno pri uporabi logotipa in kaj ne:

  1. Logotip lahko uporabljate za promocijo, da ste pridobili certifikat IBCLC, in sicer tako, da ga objavite na svojem spletnem mestu, vizitkah in v drugem promocijskem gradivu.
  2. Datotek z logotipom ne smete spreminjati in uporabljajte logotipe, kot jih ponuja IBLCE.
  3. Preberite Priročnik za uporabo logotipa in se seznanite s posebnostmi o barvah, uporabljenih v logotipu, in drugih specifikacijah.
  4. Logotipa ne smete uporabljati, če ne opravite recertifikacije IBCLC. Ta logotip je namenjen izključno svetovalcem IBCLC z veljavno licenco.
  5. Preberite Pravilnik o uporabi blagovne znamke IBCLC, saj nudijo dodatne informacije o uporabi logotipa. Prav tako ste dolžni IBLCE obvestiti o kakršnokoli zlorabi logotipa oz. če bi izvedeli, da logotip uporablja nekdo, ki ni certificirani svetovalec IBCLC.

Za dostop do logotipa vnesite geslo, ki ste ga prejeli po elektronski pošti od IBLCE. Če ne najdete gesla, se obrnite na regionalno ekipo IBLCE. Prenesite in shranite datoteke za svojo osebno uporabo.

Za prenos Priročnika za uporabo logotipa IBCLC kliknite tukaj.