X


Magyar (Hungarian) IBCLC Logo

Az IBLCE nagy örömmel jelenti be logóját, mely csak IBCLC-k számára készült! A logó egyrészt a laktációs szaktanácsadók által a szoptatós anyák családjában betöltött szerepének fontosságát tükrözi, amint ezt a benne látható három személy is jelzi, illetve az IBCLC-k globális jelenlétét is hangsúlyozza. A logót névkártyáján, honlapján és más promóciós anyagain használhatja.

A logó használatával kapcsolatos kötelességek és tiltások:

  1. HASZNÁLJA annak hirdetésére, hogy megszerezte az IBCLC minősítést: tegye ki honlapjára, nyomtassa rá névkártyájára, és más promóciós termékére.
  2. NE változtasson semmit a fájlokon, használja a logókat úgy, ahogy az IBLCE-től kapta.
  3. NÉZZE ÁT a stílusútmutatót, és ismerje meg részleteiben a logóban használt színeket és más konkrét tulajdonságokat.
  4. NE használja a logót, ha nem szerzi meg az IBCLC újraminősítést. A logót CSAK az adott időpontban is érvényes minősítéssel rendelkező IBCLC-k használhatják.
  5. NÉZZE ÁT az IBLCE Az IBCLC védjegyhasználati szabályzata, mely további tájékoztatást ad a logó használatával kapcsolatban. Emellett JELEZZEN minden visszaélést a logó használatával kapcsolatban az IBLCE-nek, ha azt látja, hogy olyasvalaki használja a logót, aki nem IBCLC.

A logóhoz úgy férhet hozzá, ha beírja az alábbi mezőbe az IBLCE-től e-mailen kapott kódot. Ha nem találja a kódot, vegye fel a kapcsolatot az IBLCE adott régióért felelős csapatával. Töltse le a fájlokat, és mentse el őket személyes használat céljára.

Kattintson ide az IBCLC Logó stílusútmutatójának letöltéséhez!